zaterdag, 10 december 2016 12:50

Herdertjestocht en kerstavondzangdienst

Dit jaar organiseren de Hervormde Ker- ken van Schalkwijk en Tull en ’t Waal weer een bijzondere kerstavond speciaal voor jong en oud! Dat doen we in de kerk van Tull en ’t Waal. Het thema voor de hele avond, de herdertjestocht en de kerstavondzangdienst is “Beloofd is Beloofd”.

We starten om 18.30 uur met de herdertjestocht bij De Loods (fam. Van Rooijen, Waalseweg 54). Er wordt in groepjes door het dorp gelopen, waarbij we onderweg allerlei dingen “mee maken”. Voor de organisatie is het makkelijker als we van te voren weten op hoeveel kinderen we ongeveer kunnen rekenen. Om kinderen aan te melden kunt u een mailtje sturen naar Maria de Jong-de Kruyf: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens en na de herdertjestocht zal er een gezellig samenzijn georganiseerd worden op het kerkplein voor iedere belangstellende. Onder het genot van warme chocolademelk en een knisperend  kampvuur willen we graag iedereen de gelegenheid geven elkaar te ontmoeten. We verwachten dat de herdertjestocht rond 20 uur is afgelopen, dan zullen ook de kinderen zich verzamelen op het kerkplein voor warme chocolademelk en een traditioneel kinderkerst-presentje.

Om 20.30 uur zal de traditionele zangdienst plaatsvinden in het kerkje van Tull en ’t Waal. Dat gebeurt onder leiding van Ds. Van der Wel en met medewerking van diverse muzikanten uit Schalkwijk en Tull en ’t Waal. Het belooft een mooie kerstavond te worden!