maandag, 19 december 2016 18:52

9e editie van de pubquiz in Eetcafé De Kleine Geer

Donderdag 12 januari 2017 is de 9e editie van de pubquiz in Eetcafé De Kleine Geer. Een 40 tal vragen over uiteenlopende onderwerpen als kunst, muziek, politiek, sport, wetenschap, geschiedenis etc. Het zijn geen inkoppertjes.., je moet wel wat kennis paraat hebben, even weer die naam zoeken die op het puntje van je tong ligt.

Met je eigen team van maximaal 4 personen ga je die avond 40 vragen te lijf, verdeeld over 3 rondes van 15,15 en 10 vragen. We maken tussenstanden op en spelen nog het petje op- petjes af spel met altijd één winnaar. Dit voor een extra prijs. Zoek teamleden in je eigen vriendenkring, in je familie, bij collega’s of buren, het maakt niet uit. Wat je nodig hebt is dus wat parate kennis; een beetje van alle markten thuis zijn, dat is het beste. Leeftijdsopbouw in je team is ook belangrijk, de vragen bestrijken alle tijdvakken. Spreid de leeftijd, spreid de kennis.

We beginnen strak om 20.45 uur in Eetcafé De Kleine Geer. Inschrijven kan vanaf 20.15 uur en kost € 2,50 per persoon. Zorg dat je op tijd bent en schrijf je bijtijds in met je team. Verzin een leuke teamnaam, die heb je straks nodig. Hoort zegt het voort!


INSCHRIJVEN

Wanneer je vooraf komt eten is de deelname gratis en ben je verzekerd van een mooi plekje! Bekijk HIER het menu van Eetcafé De Kleine Geer.