maandag, 09 januari 2017 11:57

Anne Neut brengt een avondvullende theatershow bij SCC De Wiese

Op zaterdagavond 21 januari a.s. verzorgt Anne Neut een avondvullende theatershow bij SCC De Wiese. Maak kennis met Anne, een millennial.

Zoals we allemaal weten zijn millennials (die losers geboren tussen 1982 en 2001) ongebreideld positief met een plaat voor hun kop, hoogmoedig, kortzichtig, versprokkeld, individualistisch, overmatig empathisch, overgevoelig, slecht opgeleid, ongeïnteresseerd, hebben ze allemaal dyslexie en ADD en krijgen ze overal een burn-out van.

Dus dat beloofd wat. Deze theatershow vindt om 20.30 uur plaats bij SCC De Wiese. De kaarten kosten online € 14,- en zijn online verkrijgbaar.

Wil je het avondje uit compleet maken met een hapje eten buiten de deur, dan kun je bij ons terecht voor een speciaal theatermenu. Wij serveren een 2-gangenmenu (voor- en hoofdgerecht), inclusief koffie/thee na voor € 18,- per persoon. Indien je rond 18.00 uur aanschuift, zorgen wij ervoor dat je rustig kunt eten en op tijd bij de theatershow aanwezig bent. Wil je zeker zijn van een plekje, reserveer dan vooraf een tafel bij ons. Vermeld bij jouw reservering dat je gebruik wilt maken van het theatermenu van 21 januari.