vrijdag, 27 januari 2017 17:01

Scratchdag Carmina Burana

Na het grote succes van de Scratchdag Messiah in 2014 is Houtens Kamerkoor Rondo terug met een nieuwe uitdaging. Op zaterdag 8 april 2017 kun je meezingen met de Carmina Burana van Carl Orff. Deze scratch vindt plaats in het ‘Houtens’(VMBO-school) in Houten, Kruisboog 1 in Houten. Alle zangliefhebbers zijn hierbij van harte welkom.

Zeg 'Star Wars' en menigeen fluit of zingt spontaan de openingsmaten van 'O Fortuna' waarmee de Carmina Burana begint. 

Op deze scratchdag studeer je de bekendste koordelen van dit muziekstuk in samen met Houtens Kamerkoor Rondo. Aan het eind van de middag volgt een uitvoering voor publiek. Vergelijkbare edities hebben laten zien dat na een gezellige, muzikale dag met hard studeren de resultaten vaak verbluffend zijn.

Het geheel staat onder leiding van dirigent Hans de Munnik. Reinder Mulder en Margreet van der Woude begeleiden deelnemers en koor op piano.

Programma

Vanaf 9.30 uur kun je je laten registreren en om 10.00 uur begint de repetitie van het vierstemmige koor (van circa 80 deelnemers). Om 16.00 uur is de uitvoering waar familie, vrienden of bekenden welkom zijn. Rond 17.00 uur sluiten we de dag af met een drankje.

Kosten en aanmelden

De basiskosten voor de scratchdag zijn €25,- p.p. ( t/m 16 jaar €12,50 p.p.). Aanmelden is mogelijk tot 1 maart 2017. Kijk voor meer info op: www.kamerkoorrondo.nl