zondag, 29 augustus 2021 10:00

Voedselinzameling bij Albert Heijn

Op zaterdag 4 en zaterdag 11 september mogen de voedselbanken ontbijtproducten inzamelen bij Albert Heijn onder het motto “Op een lege maag kun je niet leren”. Op 4 september staan onze vrijwilligers bij Albert Heijn Het Rond.

Op 11 september bij Albert Heijn Castellum. Albert Heijn Oude Dorp biedt op een later moment dit jaar gelegenheid om voedsel in te zamelen.

Deze week zijn de scholen weer begonnen. We willen niet dat kinderen zonder ontbijt naar school gaan. Want op een lege maag kun je niet leren. Een mooi moment om gezinnen die het moeilijk hebben te helpen met het aanvullen van ontbijtproducten in de voorraadkast.

Klanten van Albert Heijn kunnen ontbijtproducten zoals hagelslag, havermout en cornflakes doneren aan de voedselbank. De ontbijtproducten zijn speciaal geselecteerd en staan bij elkaar gegroepeerd in de winkel, zodat het makkelijk is voor klanten om de producten uit te zoeken. Alle producten zijn gericht op een voedzaam ontbijt voor gezinnen met kinderen.

Albert Heijn en de voedselbanken werken al jaren nauw samen, landelijk en lokaal, hier in Houten. Dat is een geweldige steun voor de voedselbank en haar klanten.

Meer in deze categorie: « Reanimatie en AED