donderdag, 19 november 2015 14:37

Pop-up store 'Laden&Lossen' geopend

Pop-up store 'Laden&Lossen' Pop-up store 'Laden&Lossen' De Krachtfabriek

Er wordt al bijna een jaar over gesproken binnen De Krachtfabriek (DKF), maar vandaag is het dan zover: we hebben een pop-up store geopend! De naam van de winkel: 'Laden&Lossen'.

Wout Schut van DKF vertelt: "Zoals in heel veel gemeentes staan ook in Houten steeds meer winkelpanden leeg. Een aantal van deze panden wordt gebruikt als extra etalage of verkooppunt voor bestaande winkels. Maar dit biedt geen oplossing voor alle panden, laat staan dat het extra bezoekers trekt.

Het leek ons een geweldig idee om in één van deze leegstaande panden een pop-up store te beginnen. We hebben een groot aantal Inspirators die de meest mooie dingen fabriceren en daar zouden we wel een winkel mee kunnen vullen. De makelaar stond hier welwillend tegenover, maar dan moest er net wel een geschikt pand beschikbaar zijn. De lege panden waren of te groot of op een te goede locatie of ze waren er nog over in gesprek. De oplossing kwam uiteindelijk bij de Wereldwinkel vandaan. Wereldwinkel Houten heeft in de passage van winkelcentrum Het Rond in Houten een extra etalage (in het voormalig pand van StreetOne). Ongeveer een week geleden, benaderde het bestuur van de Wereldwinkel ons en gaven ze aan het pand wel te willen delen met ons. Dat lieten we ons geen tweede keer zeggen. Dankjewel Wereldwinkel!!

In een week tijd is er met vele handen en onder de bezielende leiding van onze Birgitte, een geweldig mooie winkel ingericht. Echt de moeite waard om eens binnen te lopen. En al helemaal als je opzoek bent naar een echt origineel cadeau voor de feestdagen. Al zeg ik het zelf ;-) ".

Openingstijden Donderdag en vrijdag: van 12:00 tot 17:00 uur Zaterdag: van 10:00 tot 17:00 uur

Adres Het Rond 132 3995 DP Houten