dinsdag, 07 maart 2017 12:15

Oproep elektrische deelbakfiets in Algemeen Dagblad

De oproep van de gemeente aan Houtense inwoners en ondernemers voor een experiment met elektrische deelbakfietsen is opgepikt door het Algemeen Dagblad (Utrechts Nieuwsblad). In de krant van woensdag 8 maart wordt Wout Schut geïnterviewd door een journalist van het AD.

Namens de gemeente Houten werkt Wout Schut aan één van de drie thematische Proeftuinen: Duurzame Mobiliteit. “Houtenaren kunnen de bakfiets gebruiken voor grote boodschappen, verhuizen of het ophalen en wegbrengen van grote pakketten”, aldus Wout Schut in het AD. In samenwerking met lokale ondernemers, inwoners en de gemeente en gebruikmakend van sponsoring gaan we de komende tijd aan de slag om het experiment van de grond te krijgen. De komende maanden wordt duidelijk hoe, waar en wanneer de eerste elektrische deelbakfietsen door Houten gaan zoeven. Inmiddels hebben al meerdere inwoners interesse getoond om mee te doen!

Wil je ook een rol spelen in het opzetten van dit initiatief of misschien wel beheerder van de deelbakfiets worden? Stuur ons dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kijken uit naar je reactie!