dinsdag, 09 mei 2023 12:32

Wereldwinkel schenkt cadeaubonnen aan Voedselbank

Foto van: Philippine Bronkshorst Foto van: Philippine Bronkshorst

.Wereldwinkel Houten schenkt cadeaubonnen aan alle klanten en vrijwilligers van de Voedselbank Houten. Hiermee koppelt de Wereldwinkel het belang van het werk van de voedselbank aan het belang van fairtrade.

De actie komt voort uit de Fairtrade week van 6 t/m 13 mei.

De cadeaubonnen kunnen zonder beperking worden besteed in de Wereldwinkel.“Iedereen behoort een eerlijke prijs te krijgen voor zijn/haar product of arbeid. Zo zorgen we ervoor dat ook mensen in een kwetsbare positie – waar ook ter wereld – de kans krijgen een eerlijk bestaan op te bouwen”, aldus voorzitter Ginny Mulder van de Wereldwinkel. “Natuurlijk hebben wij ook oog voor mensen in Houten, die het moeilijk hebben. Met deze actie maken we graag een gebaar naar de mensen die de voedselbank nodig hebben én naar alle vrijwilligers die de voedselbank mogelijk maken. Want zonder hun kan de voedselbank zijn werk niet doen.”

Klaasjan Andringa, secretaris van de Voedselbank Houten: “Wij danken de Wereldwinkel hartelijk voor dit leuke initiatief. De klanten hebben de bonnen inmiddels ontvangen en waren blij verrast met deze leuke extra attentie”.