maandag, 15 juli 2013 13:05

Beeball toernooi 2013

 

Op zondag 14 juli heeft de honk- en softbalvereniging Houten Dragons afscheid genomen van Sportpark De Steenen Poort. Leden van de club hebben er de afgelopen twaalf jaar met heel veel plezier gesport.

's Morgens werd door negen Beeball teams van UVV, de Panters, de Diamonds én de Houten Dragons zelf een heel leuk toernooi gespeeld. De mascotte Bee was natuurlijk ook van de partij! Tussen de wedstrijdjes door konden de spelers en bezoekende kinderen allerlei leuke spellen doen. In de middag was het de beurt aan de oudere jeugd.

De kinderen hebben na afloop van hun wedstrijdjes een leuk aandenken aan twaalf jaar Steenen Poort gekregen in de vorm van een mooi vaantje. De Dragons zelf kregen bovendien een potje met gravel van hun oude veld.

In de loop van de zomervakantie verhuist de vereniging naar De eerste wedstrijden worden daar in het weekend van vrijdagavond 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus gespeeld. Een week later wordt op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september de opening van de nieuwe velden groots gevierd.

Read more http://www.omroephouten.nl/Houten/beeball-toernooi-2013.html