vrijdag, 04 april 2014 18:33

Seniorenfitness Fysiotherapiepraktijk De Molen

Sinds februari heeft Cursus&co een samenwerking met Fysiotherapiepraktijk De Molen. Het Senioren Fitnessprogramma dat De Molen aanbiedt, past namelijk precies bij alle bestaande activiteiten die wij in ons programma hebben.

Denk hierbij aan Bewegingsleer, Bodyfit en T’ai Chi Chuan dat erg populair is onder volwassenen en senioren. Maar wat is Seniorenfitness eigenlijk? Het programma bestaat uit een gezamenlijke warming-up waarbij alledaagse vaardigheden worden geoefend. Daarna volgt iedereen zijn of haar eigen individuele programma.

In principe zijn er geen beperkingen voor deelname aan de training als u in staat bent zelfstandig van het ene naar het andere apparaat te lopen. Is dit niet het geval, dan komt u in aanmerking voor een andere trainingsgroep.

Allereerst volgt een intakegesprek waarbij direct uw conditie wordt getest. Op basis van deze gegevens wordt uw persoonlijke profiel gemaakt. Uw profiel wordt opgeslagen op een chipkaart, die bij alle apparaten automatisch het trainingsprogramma instelt. Wat deze Fitnessvorm bijzonder maakt is dat de training altijd wordt gegeven door een professional van De Molen. De deskundige bepaalt de juiste belastbaarheid en voorkomt hiermee  eventuele calamiteiten.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u terecht bij Fysiotherapiepraktijk De Molen, De Molen 61, telefoon (030) 637 82 83 of bij Cursus&co, telefoon (030) 63 64 255 of op www.cursusenco.nl.