woensdag, 14 mei 2014 13:05

Stadsstrand Houten komt terug!

Ook dit jaar is het de Stichting Horeca het Rond weer gelukt om in de zomermaanden een geweldig Stadsstrand te realiseren! Het Stadsstrand zal dit jaar van zaterdag 28 juni tot en met zondag 27 juli op het Rond aanwezig zijn. Genoeg ruimte voor om te sporten, plezier te maken of om gewoon lekker te loungen in de zon.

Sportaanbieders hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van het Stadsstrand voor:

  • Organisatie van activiteiten en/of toernooien.
  • Organiseren van een activiteit onder schooltijd (tot en met vrijdag 18 juli)
  • Opzetten van een zomeravondcompetitie

Zie voor meer informatie over de mogelijkheden en hoe een aanvraag in te dienen onder de diverse kopjes van het Stadsstrand.

Aanvraag voor activiteiten/toernooien moet voor zaterdag 31 mei 2014 ingediend zijn!!

Kampioenenbal Het seizoen 2013-2014 loopt langzaam ten einde. Omdat de meeste sporten eind juni klaar zijn methun competitie en er genoeg kampioenen voorbij gekomen zijn organiseert Sportpunt Houtenwederom het Kampioenenbal.Op vrijdag 4 juli 2014 worden van 19.00 – 21.00 uur alle kampioenen op het Stadsstrand gehuldigd voor hun behaalde sportprestatie van het afgelopen sportjaar. Heeft u kampioenen, meld ze dan aanvoor 13 juni via de speciale kampioenenbalpagina.

Vrijwilligers De Stichting Horeca het Rond is voor de zomermaand nog op zoek naar vrijwilligers die erse werkzaamheden kunnen verrichten op het Stadsstrand (bardienst, toezicht, zand scheppen etc.). Alle vrijwilligers die hun steentje bij zouden willen dragen zijn van harte welkom! Aanmelden kan via Trudy van Brasserie &Zo (030-6353555) of Guido van het Eetatelier (030-6353398).

Lees meer http://www.sportpunthouten.nl/sporten/events/stadsstrand