vrijdag, 06 juni 2014 16:56

S-Judo dag op 5 juli

 Judo is voor iedereen! Daarom organiseert judovereniging Groot Houten op zaterdag 5 juli vanaf 13.00 tot 15.00 uur een open middag voor S-judo. Wat is S-judo? Dit is speciaal judo voor kinderen in de leeftijd vanaf 6 jaar met een beperking.

 Al deze kinderen uit Houten en omstreken zijn van harte welkom op deze introductiemiddag op zaterdag 5 juli. De activiteiten vinden plaats in sporthal Den Oord (Lupine-oord 2, Houten). Ouders en/of verzorgers zijn van harte welkom om te blijven kijken.

Onder begeleiding van deskundige trainers en met behulp van extra coaches maken de kinderen op een rustige en plezierige manier kennis met judo. Na een korte introductie krijgt iedereen een echt judopak aan en leren de kinderen een aantal beginselen van het judo. Tussendoor is er een pauze met een versnapering zodat iedereen weer op adem kan komen. We gaan er een hele leuke middag van maken! Heb je er ook zin in? Schrijf je dan snel in.

Kom allemaal naar de introductiemiddag S-judo van judovereniging Groot Houten. Judo is voor iedereen!

Deze activiteit is gratis, maar aanmelden is wel verplicht en kan tot uiterlijk zaterdag 29 juni 2014. Meer informatie over het programma en de inschrijving vind je op de website www.judogroothouten.nl Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Lees meer http://www.sportpunthouten.nl/491-s-judo-dag-op-5-juli