dinsdag, 09 december 2014 00:00

Infospreekuur collectieve ziektekostenverzekering Menzis

Heeft u vragen of wilt u geholpen worden bij het aanvragen van de collectieve ziektekostenverzekering voor minima bij Menzis? Op 18 december van 9.30-12.00 uur is bij het Sociaal Loket een extra Infospreekuur specifiek voor de collectieve ziektekostenverzekering.

Mensen met een chronische ziekte of handicap hebben vaak extra zorgkosten. Tot voor kort kregen zij een compensatie via de regeling Compensatie eigen risico (Cer) en Wet tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten (Wtcg). Het Rijk heeft deze landelijke compensatieregelingen beëindigd. De gemeente Houten gaat chronisch zieken en gehandicapten compenseren via de collectieve ziektekostenverzekering.

Meer informatie

Zie het nieuwsbericht ‘compensatie hoge zorgkosten minima’ van 27 november op deze website. Kijk ook op www.gezondverzekerd.nl/menzis om uw huidige zorgverzekeringspolis te vergelijken met de polis die de gemeente aanbiedt.

Het Sociaal Loket vind u aanhet Onderdoor 25, ingang gemeentehuis. Tussen 9.00-12.00 uur kunt u op werkdagen zonder afspraak binnenlopen of bellen (030) 63 92 611. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.