Starten met de I-Pad

Op dinsdag 18 april start bij ‘van Houten&co’ een nieuwe cursus ‘Starten met de I-Pad’ van 13.30 tot 15.00 uur. Een I-Pad is erg gemakkelijk in het gebruik. Geen gedoe met een snoer en altijd en overal bij de hand. Maar hoe werkt hij precies? Het doel van deze cursus is leren de I-Pad te bedienen.

Dat doen we door onder meer de volgende onderdelen te behandelen: verbinding  maken met WiFi; over het internet surfen en mailen; apps (applicaties) downloaden, gebruiken en installeren; een e-boek lezen, luisteren naar muziek, een film bekijken en ook foto's maken en andere toepassingen gebruiken. De cursus bestaat uit 4 lessen. Kijk ook op onze website voor andere computercursussen.

Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.