Workshop: Encaustic Art

Op woensdag 15 november, van 13.30 tot 16.00 uur, organiseert ‘van Houten&co’ de workshop ‘Encaustic Art’. Encaustic Art betekent vrij vertaald ‘de kunst van het inbranden’. Tijdens de workshop maken we gebruik van verwarmde bijenwas in verschillende kleuren waarmee je prachtige tekeningen en schilderijen kan maken.

Deze prachtige schilderkunst werd al door de Egyptenaren en de Romeinen gebruikt. Voor deelname aan de workshop is schilderervaring niet nodig. Met een paar eenvoudige technieken maakt je al de mooiste creaties. Het kan niet mislukken!

De workshop staat onder leiding van docente Monika Koop en vindt plaats in Huis van Houten. Aanmelden kan tot 6 november via www.vanhoutenenco.nl.

Voor meer informatie kan je terecht bij Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.