Maak zelf je unieke sieraad

Altijd al een uniek sieraad willen dragen? En ben je benieuwd naar jouw ontwerpkwaliteiten? Dan is de workshop ‘Sieraad maken met zilverklei’ een unieke kans om jouw creativiteit aan te spreken en een uniek sieraad te realiseren. Op vrijdag 4 november van 14.00 tot 18.00 uur ga je een sieraad maken van echt zilver.

Je kunt een hanger kralen ‘Trollbead style’ of oorbellen maken naar eigen ontwerp (geen ring). Eerst maken we het ontwerp in oefenklei. Zo weet je precies waar je op moet letten als we met het zilver aan de slag gaan. Als het ontwerp klaar is, gaan we het ontwerp met zilverklei maken. Zilverklei is kneedbaar zilver. Het ziet er uit als gewone klei maar bestaat uit fijn zilver organisch bindmiddel en water. Hierdoor kun je het eenvoudig boetseren tot een zilveren sieraad. Uiteraard hoef je niet heel handig of uiterst creatief te zijn om iets moois te maken. In het atelier van docente Yusti Kilian zijn meer dan voldoende voorbeelden malletjes, stempels en andere handigheidjes aanwezig om met een mooi sieraad naar huis te gaan.

Inschrijven kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Langskomen kan ook: Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.