Workshops (K)ook voor jou

(K)ook voor jou organiseert verschillende culinaire workshops die uw kookkunst naar een hoger niveau tillen. (K)ook voor jou organiseert op woensdag 29 maart, van 18.30 tot 22.00 uur, een kookworkshop met als thema ‘Vergeten Groente’. In deze workshop wordt uitdagend gekookt met groenten in de hoofdrol.

In de workshop gebruiken we groenten uit het verleden, waarmee u inspiratie kunt op doen voor de toekomst. We zullen een aantal verrassende recepten bereiden om er vervolgens gezamenlijk van te genieten.

Op donderdag 20 april, van 18.00 tot 22.30 uur, vindt de workshop ‘Molukse Keuken’ plaats. Bij de workshop leert Simon Hitipeuw je nieuwe kruiden gebruiken en krijg je handige tips. Zo kom je bijvoorbeeld te weten wat nu echt het geheim is van die feestelijke nasi koning (gele rijst) en wanneer het gegeten wordt. Op het menu staat een afwisselende selectie van heerlijke vlees,- vis-, groente- en bijgerechten.

Op woensdag 17 mei, van 18.30 tot 22.00 uur, is het tijd voor de workshop ‘Voorjaarsmenu’. Pak uit met diverse lekkere, zonnige gerechten die eenvoudig te maken zijn en bijna van je bord af spatten door de frisse kleuren. 

De workshops vinden plaats in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld. (K)ook voor jou wordt ondersteund door 'van Houten&co' en bestaat uit een aantal enthousiaste vrijwilligers met koken als passie en dit graag samen doen met andere inwoners van Houten.

Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.