vrijdag, 10 maart 2017 16:20

Prokkel wensen

Ook dit jaar organiseert de Prokkelwerkgroep Houten, onderdeel van ‘van Houten&co’, weer de Nationale Prokkelstagedag in Houten. 

Op woensdagavond 15 maart van 19.00 tot 20.30 uur is er een informatieavond voor alle prokkelaars en begeleiders bij 'van Houten&co', op de eerste etage boven de bibliotheek, Onderdoor 160, 3995 DX Houten.

Geïnteresseerden kunnen meedoen als ze 18 jaar of ouder zijn. 

Voor wie het nog niet weet: Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder beperking. Zo’n stage is een snuffelstage van een dag of dagdeel bij een bedrijf waar men graag een keer een kijkje wil nemen. We gaan op zoek naar bedrijven of organisaties binnen Houten. Prokkelaars kunnen op donderdag 15 juni hun stagedag-wens in vervulling laten gaan.

Op de informatieavond worden de stagewensen besproken en maken we kennis met elkaar. Wil je je opgeven voor een prokkelstage? Dan kun je op kantoor bij 'van Houten&co' een aanmeldformulier afhalen, een keuze maken en dan lever je het formulier zo snel mogelijk in. Je kunt ook een formulier downloaden. Deze kun je vinden op https://prokkel.wordpress.com/ .
Alle potentiële prokkelaars nodigen wij van harte uit om de informatieavond op woensdag 15 maart bij te wonen. Uiteraard zijn ook je ouders en/of begeleiders van harte welkom.

Omdat er ieder jaar een enorme groei is in het aantal deelnemers is er een maximum aan het aantal mensen die mee kunnen doen en matchen wij alleen voor inwoners van Houten. Geef je dus zo snel mogelijk op, ook als je niet naar de informatieavond op 15 maart kunt komen.

Hebben jullie vragen, neem dan gerust contact op met het Prokkel-team via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 030-7001500. Jullie kunnen ook alvast spieken op onze website: www.prokkel.wordpress.com