vrijdag, 31 maart 2017 06:18

Werkzoekenden op weg naar een professionele toekomst

 Het In Between Café Houten (IBC Houten) geeft weer twee boeiende, interactieve en leerzame workshops voor werkzoekenden op 19 april in Sportpark de Meerpaal om je kans op de arbeidsmarkt te vergroten.

In de workshop "Wat draag je mee in je CV?" legt Gerard van Rijnsoever wat is de invloed van je opvoeding in je CV? Als kind hebben we allemaal behoefte om gezien te worden door onze ouders en ontwikkelen we daar ieder een eigen maniertje voor. Het sluipt erin. In hoeverre gebruiken we dat gedrag nog steeds in ons werk? En wat levert dat op?

Met zijn workshop "Op weg naar een professionele toekomst waar je blij van wordt" heeft Jan Daniël Toussaint Raven de ambitie om met trainingsmethoden als Lean, Design Thinking en het Business Model Canvas iedereen zijn eigen specifieke talenten en 'de dingen waar je blij van wordt' te ontdekken en via deze weg zoveel mogelijk mensen te helpen aan een nieuwe professionele toekomst die bij hen past.

De workshops zijn van 9.15 tot 12.00 uur. Iedereen op zoek naar werk of een zzp-opdracht is van harte welkom om deze ochtend mee te doen. Het IBC Houten is onderdeel van een landelijke organisatie voor en door werkzoekenden. Het motto: toegankelijk, verbindend en motiverend.
Ben je recent werkloos geworden of al langer, kom op woensdag 19 april en doe mee!
Handig voor de organisatie als je je inschrijft tot en met 18 april via deze link.
Het IBC is gratis, maar consumpties zijn voor eigen rekening. Iedereen kan ook bijdragen door een dienst te leveren, zoals bijvoorbeeld mee te helpen organiseren of een workshop te geven.

De foto is gemaakt door Rudy Willebrands