vrijdag, 31 maart 2017 12:40

Cursus Praktisch Frans

Ga dit voorjaar aan de slag met taal tijdens de cursus ‘Praktisch Frans’. Vanaf woensdag 10 mei, van 20.00 tot 21.30 uur, vindt de zesdelige cursus Praktisch Frans plaats waarbij u uw Franse spreekvaardigheid oefent, bijschaaft en uitbreidt! In een land waar het gesproken woord en beleefdheidsformules voorop staan is het noodzaak om de taal (enigszins) te spreken.

Kennis van de Franse taal levert u nog meer plezier op tijdens uw verblijf in la Douce France! In de cursus komen dialogen van alledag aan de orde. Na de cursus bent u in staat om een kort gesprek in de winkel, op de markt of op het terras te voeren. Onderdeel van de cursus is een overzichtelijk leesmapje. Het leesmapje bevat dialogen, vocabulaire en tips om thuis mee aan de slag te gaan. Om het maximale uit de cursus te halen dient u op de middelbare school minimaal vier jaar Frans gehad te hebben.

Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’. U kunt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ook bij de docente terecht voor verdere vragen.