woensdag, 12 april 2017 18:30

BonAppetito

Hét food & festival van de regio, strijkt op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 mei 2017 neer in het Imkerspark in Houten. Dat is drie dagen genieten van heerlijk eten, luxe wijnen, heerlijke bieren, verschillende activiteiten en live entertainment.

Food

Lokale restaurants, de mooiste foodtrucks en een twintigtal marktkramen bevolken het Imkerspark. De exclusieve wijnbar van Salentein is prominent aanwezig voor de lekkerste wijnen. Daarnaast kunt u diverse workshops en proeverijen op het gebied van eten en drinken volgen

Festival

Naast food staan muziek, cabaret en dansvoorstellingen centraal. Op vrijdagavond starten we met een frisse band en een live DJ. Zaterdagmiddag treft u cabaret en rustige livemuziek. In de avond speelt een eigentijdse band country in je eigen moerstaal. Op zondag komt Houten aan bod met een combinatie van jamsessies, voorstellingen en optredens van verenigingen en bandjes uit Houten en haar omgeving.

Voor Kids

Kinderen kunnen hun eigen programma volgen! Er zijn diverse kookworkshops voor kinderen vanaf vier jaar. En, voor de allerkleinsten is er een waar kinderparadijs verzorgd door Kids Lodge. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunt u rustig een drankje drinken en een hapje eten.

BonAppetito – Zakelijk

BonAppetito wordt op vrijdag 19 mei afgetrapt met BonAppetito – Zakelijk. Een leuk, gezellig en uniek programma voor ondernemers, managers en directeuren uit de regio. Tijdens BonAppetito – Zakelijk combineren we eten, drinken, proeven en genieten met netwerken.

Exclusief in Houten - Dinner in the Sky

In 2006 sloegen drie bedrijven de handen in elkaar en realiseerden een kinderdroom: een vliegende tafel met de naam Dinner in the Sky. Tien jaar later is in veertig landen the sky the limit. In Europa, maar ook de Strip in Las Vegas, de jachthaven van Dubai, het circuit Spa Francorchamps, het strand van Copacabana en in de baai bij Kaapstad… En op 19, 20 en 21 mei in Houten! (bij voldoende belangstelling).

Dinner in the sky, is een "mobiel restaurant" met 22 stoelen. Dit mobiele restaurant wordt door een kraan naar maximaal 50 meter hoogte getild. In het midden van de vliegende tafel is een complete keuken ingericht, waar twee koks voor u gerechten bereiden. U kunt Dinner in the Sky boeken als relatie- of personeelsevent. Tijdens BonAppetito – Zakelijk is een persoonlijke tocht met Dinner in the Sky inbegrepen.

Openingstijden

De reguliere openingstijden zijn:

vrijdag van 17.00 tot 24.00 uur

zaterdag van 14.00 tot 24.00 uur

zondag van 14.00 tot 20.00 uur

 

Informatie over BonAppetito, en het concrete programma, treft u op de website BonAppetito.nl. U kunt zich daar ook aanmelden voor alle workshops en activiteiten.