zondag, 23 april 2017 09:04

Workshop ‘Beeld maken van Powertex’

In juni vindt de workshop ‘Beeld maken met Powertax’ plaats in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld. Op vrijdag 16 juni, van 10.00 tot 15.00 uur, kunt u kennis maken met de veelzijdige aspecten van Powertex. Tijdens de workshop wordt er gewerkt aan bijvoorbeeld een damesbeeld, een varkentje, uiltje of kipje.

Onder leiding van een gecertificeerde Powertex docente maakt u een mooi kunstwerk die u eventueel ook buiten kunt zetten.

Powertex is een vloeibare textiel verharder, een milieuvriendelijk alternatief voor polyester op waterbasis. U kunt er verschillende materialen mee verharden die absorberend zijn zoals textiel, papier, karton, pluche en leer. Er zijn vele combinaties mogelijk waardoor u de meest mooie kunstwerken kunt maken. U heeft voor deze workshop absoluut geen ervaring nodig. 

Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.