maandag, 01 mei 2017 08:04

Kom in mei G-skaten bij SIVZ vanuit de Sportcarrousel

Op woensdagmiddag 10 mei kunnen kinderen in de leeftijd van 8 tot 16 jaar komen kennismaken met inlineskaten bij SIVZ in Zeist. In het kader van de Sportcarrousel (sporten voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking) wordt minstens een keer per maand door minimaal één sportorganisatie zijn/haar deuren open gezet om kennis te maken met het aangepaste sportaanbod.

Het inlineskaten vindt plaats van 14.30 tot 15.30 uur op de inlineskate baan aan het Filosofenlaantje 1 in Zeist. De vereniging heeft meerdere vrijwilligers klaarstaan om de deelnemers te laten kennismaken met deze leuke sport. Het is zeer geschikt voor kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking, ontwikkelingsachterstand of een visuele beperking. Ook voor kinderen met bijvoorbeeld een vorm van autisme is de sport en de groep geschikt.

Deelname is gratis. Aanmelden is niet verplicht maar wel erg gewenst en dat kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alle informatie is terug te lezen op www.sportpunthouten.nl. In de aankomende maanden wordt elke maand meer informatie gegeven over het betreffende sportaanbod van die maand. Mocht je een poster of flyer willen ontvangen van het aanbod en het jaaroverzicht, vraag het op bij Sportpunt Houten.