woensdag, 17 mei 2017 10:49

Kom op dreef bij In Between Café Houten!

Het In Between Café Houten (IBC Houten) geeft weer een boeiende, interactieve en leerzame "workshop special" voor werkzoekenden op 24 mei in Sportpark de Meerpaal om je kans op de arbeidsmarkt te vergroten.

De workshop special "Kom op dreef" van Tom Duindam gaat over Persoonlijke en professionele groei door zelfkennis. Leven betekent ook problemen tegenkomen.

In deze workshop breng je een probleem in en verken je mogelijke oplossingen. Uitgangspunt is dat je meer weet over je problemen dan je denkt. We beginnen met een
instructieve, interactieve inleiding en werken in duo`s verder. In het duo formuleer je je probleem. Je gesprekspartner stelt er gerichte vragen over. Jullie controleren samen of bepaalde aannames bij het probleem kloppen en stellen deze zo nodig bij.

De workshop is van 9.30 tot 12.00 uur. Iedereen op zoek naar werk of een zzp-opdracht is van harte welkom om deze ochtend mee te doen. Het IBC Houten is onderdeel van een landelijke organisatie voor en door werkzoekenden. Het motto: toegankelijk, verbindend en motiverend.
Ben je recent werkloos geworden of al langer, kom op woensdag 24 mei en doe mee!
Handig voor de organisatie als je je inschrijft tot en met 23 mei via deze link.
Het IBC is gratis, maar consumpties zijn voor eigen rekening. Iedereen kan ook bijdragen door een dienst te leveren, zoals bijvoorbeeld mee te helpen organiseren of een workshop te geven.