donderdag, 18 mei 2017 19:00

Midzomernachtfestival

Tijdens de midzomernacht vieren we de langste dag van het jaar. Op zaterdagavond 17 juni vindt de eerste editie van het midzomernachtfestival plaats. In het amfitheater de Droomcirkel, op het plein tegenover Theater Aan de Slinger, brengen we de langste dag van het jaar met elkaar door.

We beginnen om 20:15 uur met overheerlijke pizza’s bij het kampvuur en vliegen de woorden je om de oren tijdens het spoken word optreden van de Amsterdamse rapper Dally.

Maak je muziek of vind je het leuk om (mee) te zingen? Doe dan mee met de jam rond het kampvuur die gegeven zal worden door Emily van Orsouw. Daarna strijdt de ADHD Crew op de dansvloer met een dancebattle onder leiding van Ravi Sheombar en geven de leerlingen van theaterschool SHINE een improvisatiedans.

Aan het eind van de avond treden er twee bands op. De band Jilted speelt swing en jazz met een vintage randje en country met een vleugje humor. De avond wordt afgesloten met een energiek en swingend optreden van Skapiche?! Het midzomernachtfestival is georganiseerd door Cultuur aan de Slinger. In samenwerking met de Houtense Helden, van Houten & Co, Bibliotheek Lek en IJssel en Shine. De entree is gratis. Bekijk het volledige programma op: www.cultuuraandeslinger.n.

Meer in deze categorie: « Vijfwal Run! Sport & Spel Inloop »