vrijdag, 08 september 2017 06:41

De natuur in met Fluit & Kruid

De groene clowns Fluit & Kruid streven ernaar om kinderen spelenderwijs vertrouwd te maken met de natuur.

Elke laatste woensdag van de maand verkennen Fluit & Kruid de natuur rond Houten samen met kinderen van 4 t/m 12 jaar. De clowns stappen in de belevingswereld van het kind en zetten spel in om in contact te komen met het kind en de natuur.

Ze brengen kinderen op fantastische idee├źn. Ze gaan met de kinderen op onderzoek uit, voeren samen met hen opdrachtjes uit en doen leuke spelletjes die passen bij het thema. O ja, en Fluit weet altijd alles beter. Of toch niet?

Op 27 september gaan we aan de slag met paddestoelen op het Houtense Natuurpad (naast de speeltuin en de kinderboerderij De Buitenwereld).
Adres: Keercamp 17, 3992 RV Houten

Routebeschrijving: Neem vanaf de rondweg afslag de Camp en ga bij T-splitsing naar rechts. Neem de 3e zijstraat naar rechts, Keercamp, en volg deze tot het einde. Rijd een stukje langs het park. Aan de linkerkant parkeren. Bij het bord van Fluit & Kruid verzamelen we om 15.00 uur.

De kosten zijn 3,50 euro per kind. Graag vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie ook de website tjilp.nl
Ga naar de Facebook-pagina voor meer informatie over onze visie, aanpak, en de komende evenementen en thema's.