maandag, 11 september 2017 17:30

Open Dag Budo Sport Houten

Op zondag 17 september wordt voor de vierde keer de Houtense Budo Sport Dag georganiseerd. Een gezamenlijke presentatie van de vechtkunst- en zelfverdedigingsscholen uit Houten. Van 13.00 tot 16.00 uur kan iedereen, van jong tot oud, in sportcentrum The Dome kennismaken met de verschillende zelfverdedigingssporten. 

Alle deelnemende sportorganisaties verzorgen een demonstratie, waarbij leerlingen hun vaardigheden laten zien. Maar nog mooier is dat de bezoekers ook zelf actief mee kunnen doen met de clinics die de scholen geven. Door mee te doen krijg je de beste indruk van hoe het is om een bepaalde vechtkunst of zelfverdedigingssport te trainen.

Dit jaar doen zeven sportorganisaties mee met de Budo Sport Dag, namelijk Action Kenpo Karate Houten, Karateschool Atarashii, Judo Groot Houten, Aikido Kyorakukan, More Chi Martial Arts, Taekwondo vereniging Taekyon en Your Personal Training (Kickboksen).

Tijdens deze dag willen de sportorganisaties laten zien dat respect en discipline centraal staan binnen de zelfverdedigingssport. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan kracht, lenigheid, behendigheid en vooral weerbaarheid. Naast de demonstraties en clinics hebben de deelnemende sportorganisaties een stand, waar meer informatie wordt gegeven over de school, de leerlingen en de activiteiten. Kom dus vrijblijvend kennismaken en kijk op de website van Sportpunt Houten voor het programma van de dag!