zondag, 24 september 2017 10:22

Workshop: Fotografie: flitsen moeilijk?

Op dinsdag 10 en 14 oktober organiseert Cursus&co, van 19.30 tot 22.00 uur, de tweedelige workshop ‘Fotografie: flitsen moeilijk?’. Tijdens de workshop, die onder leiding staat van docent Allard Kamermans, leer je in twee avonden de grondbeginselen van licht en flitsen binnen de fotografie.

Leer hoe je omgevingslicht kunt combineren en hoe je de flitser kunt gebruiken om meer controle over de foto te krijgen. De workshop biedt naast veel uitleg ook de mogelijkheid om onder begeleiding te oefenen. Een eigen camera is noodzakelijk. U kunt voor de cursus gebruik maken van ieder type camera, zolang deze de mogelijkheid heeft van handmatig instellen van sluitertijd en diafragma. Een losse flitser en enige basiskennis van fotografie wordt sterk aanbevolen.

De workshop vindt plaats bij ‘van Houten&co’. Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl.

Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.