zondag, 24 september 2017 10:18

Cursus Android Tablet en Smartphone

Begin oktober organiseert Cursus&co twee ICT-cursussen. Op donderdag 5 oktober, van 13.30 tot 15.00 uur, start de cursus ‘Android Tablet: Beginnerscursus’. In vijf ochtenden word je, onder leiding van docent Henk van Vliet, wegwijs gemaakt op je eigen tablet.

Werken met een tablet is immers een totaal nieuwe wijze van werken. Tijdens de workshop werken we met het Android besturingssysteem. Het grote voordeel van de tablet is dat het heel eenvoudig is om kennis te maken met internet en e-mail. Ook leer je hoe gemakkelijk het is om kranten en boeken op de tablet te lezen, naar muziek te luisteren en foto’s te bekijken. Vergeet niet je eigen (opgeladen) tablet mee nemen. Om alle opdrachten te kunnen doen is het noodzakelijk dat je de gegevens van je g-mail account meeneemt. 

Op vrijdag 6 oktober, van 09.30 tot 11.30 uur, start ook de cursus ‘Smartphone(Android): Beginnerscursus’. Onder leiding van docente Alda van Zijl-Hoek maken we je vertrouwd met smartphones die gebaseerd zijn op het Androidsysteem. Veel mensen hebben moeite om dit systeem te doorgronden. Soms is het al lastig om gewoon te telefoneren! Het is dus heel begrijpelijk dat je informatie én hulp kunt gebruiken. Let op: deze cursus is NIET voor mensen die een I-Phone gebruiken. Meenemen: je smartphone met gebruikersnaam en wachtwoord van je Google account, zodat we direct aan de slag kunnen!

Beide cursussen vinden plaats bij ‘van Houten&co’. Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl.

Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.