zondag, 03 december 2017 08:45

De Eiland Haiku

Aan de Achterdijk in Schalkwijk wordt op 28 december 2017 om 12:00 uur het officiele startschot gegeven van de haiku gedichtenwedstrijd.

"De eiland haiku"

Vanwege het karakter van de dag en het seizoen is de openingsceremonie kort en sober. Is het weercode oranje/rood? dan is de bijeenkomst op de Wickenburghselaan 18 te Schalkwijk.

Doet u mee met de wedstrijd maar kunt u niet aanwezig zijn bij de openingsceremonie? Dan kunt u uw haiku inzenden tot en met 28 april 2018. De prijsuitreiking is op 24 mei 2018. Uw eigen unieke haiku bereikt ons als docx via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld uw adres er akstublieft ook bij.

Wanneer u wilt, kunt u gebruik maken van onderstaande tekst die u uit sportiviteit en duidelijkheid wordt aangeboden door Atelier Beeldmakers

Creative Commons Naamsvermelding: "Tenzij anders vermeld is alles in dit werk gelicenseerd onder Creative Commons Naamsvermelding 4.0-licentie. Wanneer gebruik gemaakt wordt van mijn werk hanteert men de volgende methode: (mijn werk) (mijn naam), (2018)".

(Bron: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.nl)