donderdag, 07 december 2017 10:44

De twaalfde editie van de Cultuurnacht Houten vindt plaats op 24 maart 2018 met als thema ``ErfGoed``

Met het succes van de Cultuurnacht 2017 nog in het achterhoofd, zijn we enthousiast gestart met het organiseren van de 12e editie.

2018 is het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed. Dit is natuurlijk een prachtig thema om op aan te sluiten.

“Erfgoed geeft het verleden toekomst” en “zonder verhalen geen verleden”. Gelukkig zijn er verhalen in vele vormen. Toneel, dans, beeldende kunst, muziek, om er maar een paar te noemen. Voor iedereen zit er wel iets bij dat hem of haar aanspreekt.

Ons doel voor dit jaar is het aanbieden van een grotere diversiteit aan kunstvormen en een uitbreiding van locaties. Natuurlijk willen we ook dit jaar dat de optredens gratis zijn te bezoeken. De Cultuurnacht is een ten slotte een evenement voor iedereen in Houten.

Wij doen ons best om voor 2018 weer een mooi programma samen te stellen!
Om het festival laagdrempelig te houden zijn we blij met alle subsidies en sponsoren die ons steunen. Mocht u de Cultuurnacht willen sponsoren, neem dan contact op met onze penningmeester André van der Weijden, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of graag ook eens vrijwilliger zijn bij een van de locaties? Kijk dan even hier http://www.cultuurnachthouten.nl/vrijwilligers/