zondag, 04 februari 2018 09:44

Live portretsessie

Reuring Aan de Slinger presenteert i.s.m. Kunst om de Hoek een ‘live Portretsessie’. In de foyer van Theater Aan de Slinger wordt 10 februari door vijf kunstenaars gewerkt aan een portret.

Voor belangstellenden en gevorderde-, amateur- en beginnende kunstenaars een unieke gelegenheid om te zien hoe ervaren kunstenaars werken aan een portret.

Hoe gaan zij om met gelijkenis, vorm en uitdrukking? Hoe komen zij tot een portret dat aanspreekt en imponeert?

De live-sessie begint om 13.30 uur en je kunt deze actief bijwonen. Er is gelegenheid om vragen te stellen aan zowel het model als de kunstenaars. Daarnaast levert kijken naar en meepraten over de livesessie een heerlijke inspirerende middag op. De portretten gaan later deel uitmaken van de expositie ‘Houtense
Koppen’.

Feestelijke Opening

De feestelijke opening van deze expositie is zondag 8 april om 16.30 uur. Van 6 april t/m 18 mei is deze bijzondere expositie te bezichtigen in de foyers van Theater Aan de Slinger. Uiteraard krijgt u de kans om uw favoriet voor de Publieksprijs te selecteren.

Ook U kunt meedoen aan deze bijzondere expostie

Aan deze expositie kunnen Houtenaren meedoen die schilderen, boetseren, tekenen, fotograferen, noem het maar op. Iedereen​ kan meedoen. Zolang het werk maar een echt portret is, naar de waarneming gemaakt.​ Om de kwaliteit van de expositie te verhogen vindt er selectie plaats door ervaren kunstenaars.

Wilt U meedoen?

Stuur dan voor 16 maart een foto van uw portret naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De toegang van deze bijzondere portretsessie is gratis.
Kom op tijd: vol = vol!