zondag, 11 maart 2018 09:27

Sportcarrousel: G-hockey in de spo(r)tlight!

Op zaterdag 17 maart staat er een open training van het G-hockey bij HC Houten op de planning. Deze open training G-hockey is onderdeel van de Sportcarrousel aangepast sporten 2018. Sportpunt Houten geeft samen met alle Special Sports aanbieders invulling aan deze carrousel waardoor kinderen en volwassen met een verstandelijke beperking ongeveer eens per maand kunnen kennismaken met een aangepaste sportles in de gemeente Houten.

Speciaal voor hen die niet mee kunnen met de reguliere sportlessen. Binnen een aangepaste sportles is er net iets meer aandacht en begeleiding voor de sporters.

De doelgroep van het G-Hockey is vrij divers. Alle kinderen/jongeren vanaf 8 jaar met verstandelijke beperking, gedragsproblematiek, niet aangeboren hersenletsel, autisme of doof/slechthorenden kunnen meedoen met deze training. De training is van 10.15 uur - 11.15 uur op Sportcomplex De Meerpaal (Groene Hoon 1, 3991 LZ Houten)

Deelname is gratis. Aanmelden is niet verplicht maar wel erg gewenst en dat kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan zijn de trainers ook op de hoogte van jouw komst.

Alle informatie is terug te lezen op www.sportpunthouten.nl. In de aankomende maanden wordt elke maand meer informatie gegeven over het betreffende sportaanbod van die maand. Mocht je een poster of flyer willen ontvangen van het aanbod en het jaaroverzicht, vraag het op bij Sportpunt Houten.