dinsdag, 20 maart 2018 13:10

Cursus kajakken voor beginners

Op zondag 8 april start een nieuwe cursus kajakken voor beginners georganiseerd door Kanovereniging de IJsselstreek te IJsselstein in samenwerking met Fort Werk aan de Korte Uitweg.

De cursus bestaat uit 6 sessies.
1e les in het zwembad Merwestein op zondag 8 april in de middag.
Voor vervoer ernaartoe vanaf ons clubgebouw wordt gezorgd.
2e les de gehele zaterdag 21 april op het buitenwater vanaf het Fort Werk aan de Korte Uitweg (WKU). Het zal gaan om het leren van in- en uitstappen, vooruit en achteruit varen, aanmeren, remmen e.d. Ook zal gelet worden op de juiste kanohouding om fysieke ongemakken te vermijden.
Fort WKU ligt dichtbij Tull en ’t Waal aan de Lek. Voor vervoer ernaartoe vanaf ons clubgebouw wordt gezorgd.
Les 3, 4, 5 en 6 vinden plaats vanaf het clubgebouw te IJsselstein, dit op de woensdagavonden 16, 23, 30 mei en 6 juni. Ons clubgebouw ligt op Sportpark de IJsseloever, Zomerdijk 41, 3402 MJ IJsselstein.

Deelnamekosten aan deze cursus zijn 75 euro en is inclusief het gebruik van kajak, peddel, zwemvest, spatzeil en het lidmaatschap van de KVIJ voor het kalenderjaar 2018.

Vragen en aanmelding voor de cursus: website van de KVIJ www.kvij.nl en/of het mail adres van hoofdinstructeur Wout van Hamersveld: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.