vrijdag, 30 maart 2018 14:54

Openingsweekend Fort de Batterijen - Kom Opladen!

Gelegen in het Utrechtse groene hart, op slechts een kwartier fietsen van Utrecht, Houten of Nieuwegein, vind je het prachtige terrein van Fort de Batterijen. Een bijzonder plekje om met vrienden of het gezin te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving.

In het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 april trappen we het terrasseizoen af met diverse activiteiten, zowel voor jong als oud. Ons sfeervolle en zonovergoten terras biedt tal van mogelijkheden! Kom opladen en geniet van onze uitgebreide kaart vol speciaalbieren, wijnen en bijpassende borrelhappen. Ook voor een kop koffie en een goede lunch kan je bij ons terecht. Houd onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/events/210850966313353/) of Instagram (@debatterijen) in de gaten om de aankondigingen van het openingsweekend niet te missen. Hier wil je bij zijn!

Fort de Batterijen is elk weekend geopend van 11.00 tot 19.00 uur.

Speciaal voor de kids is het terrein ingericht met divers speelplezier; niet alleen voor buiten, maar ook voor binnen! Onze menukaart biedt ook hen genoeg keuze voor een lekker drankje en hapje!

Zien we jou ook tijdens het openingsweekend? Kom opladen!