dinsdag, 22 mei 2018 06:55

De Sportcarrousel: kom kennismaken met tennis

Altijd al willen tennissen, maar past een reguliere tennis les niet bij jou? Dan is een kennismaking met aangepast tennis via de Sportcarrousel een mooie kans! Op maandag 28 mei vindt een open training G-tennis plaats bij TC Atalanta.

Deze tennisles is onder andere geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar met een verstandelijke beperking of autisme. De training is van 19.00 tot 20.00 uur op het Tennispark van TC Atalanta, Kruisboog 8.

De Sportcarrousel aangepast sporten bestaat uit een terugkerend maandelijks aanbod in geheel 2018. Mensen met een verstandelijke beperking kunnen kennismaken met een aangepaste sportles in de gemeente Houten, speciaal voor hen die niet mee kunnen met de reguliere lessen. Binnen een aangepaste sportles is er net iets meer aandacht en begeleiding voor de sporters.

Deelname is gratis. Aanmelden is niet verplicht maar wel erg gewenst en dat kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan zijn de trainers ook op de hoogte van jouw komst.

Alle informatie is terug te lezen op www.sportpunthouten.nl. In de aankomende maanden wordt elke maand meer informatie gegeven over het betreffende sportaanbod van die maand. Mocht je een poster of flyer willen ontvangen van het aanbod en het jaaroverzicht, vraag het op bij Sportpunt Houten.