maandag, 18 juni 2018 08:03

Verbeter de wereld, begin bij jezelf

Onder het motto ‘verbeter de wereld, begin bij jezelf’ is 21 juni door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Wereld Yoga Dag. Het doel is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Yoga. Door Yoga kom je tot rust, het maakt je hoofd leeg en helder en is het goed voor je gezondheid.

Iedereen kan Yoga doen, want je doet de bewegingen en houdingen binnen je eigen grenzen. Om te ervaren wat Yoga voor je kan doen biedt Amadorra de mogelijkheid om gratis mee te doen met de hatha yogalessen die dag. Dat kan om 9.00, 13.30, 19.00 en 21.00 uur. Bij mooi weer worden de lessen op ons dakterras gegeven. Tina Hiddema en Jonah Heidweiller  zijn de docenten, ze geven allebei al 27 jaar  Yogalessen in Houten. Daarnaast geeft Yolande Janssen van Festina Lente Yoga een kinderyoga les van 16.00 – 16.45 uur. Aanmelden hiervoor kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van 10.15 – 11.30 uur geeft Jonah de lezing ‘de werking van Yoga wetenschappelijk verklaard’. Jonah heeft Biologie gestudeerd, is gepromoveerd in de functionele anatomie en heeft vele jaren les gegeven in de medische basisvakken op HBO niveau. In deze lezing verbindt hij zijn twee vakgebieden.

De lezing bijwonen en of meedoen met een yogales? Meldt je s.v.p. voor 19 juni aan door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.