zondag, 09 september 2018 05:57

Speksteen bewerken

Vrijdag 21 september start Marijn te Kolsté met de cursus ‘Speksteen bewerken’.

Speksteen is gemakkelijk te bewerken. Met bijvoorbeeld een aardappelmesje kun je het beeld "uitsnijden". Tijdens deze cursus van 5 lessen kun je ook het gevarieerde gereedschap van de docente uitproberen.

De stenen hebben vaak inspirerende vormen en komen in veel kleuren voor. Je kunt een steen kiezen omdat je er al “iets in ziet”. Aan het eind van de cursus leer je hoe je je beeld kunt polijsten.

De cursus wordt gegeven van 9.30 tot 12.30 uur in Creativiteitslab. Landgoed Wickenburgh, een bijzondere en inspirerende omgeving. Ervaring is niet nodig, ook gevorderden zijn van harte welkom. Wil je ook meedoen maar komt de vrijdag je niet zo goed uit? Dan is er ook de mogelijkheid om woensdag de fijne kneepjes van deze kunst te leren beheersen.

Aanmelden kan via www.vanhoutenenco.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.