woensdag, 10 oktober 2018 07:31

Cultuurnacht Houten Speciaal

Een prachtige zaterdagmiddag en avond, in de katholieke kerk, bij De Roskam en in De Engel vol muziek (van pop tot klassiek), dans, toneel en poëzie.

De jubileumeditie 12,5 jaar Cultuurnacht Houten vindt plaats op 27 oktober 2018. De organisatie heeft niet stil gezeten en is druk geweest met het programmeren van een divers programma voor de middag en een swingende avond. Zoals altijd komt er op de website van de Cultuurnacht Houten nog een mooi programma met speeltijden, linkjes naar de artiesten en sponsoren. Hier wordt hard aan gewerkt!

’s Middags zijn er optredens van vocal group Lady Wednesday, Het Schellinkje, de Red Flowers, Balletschool Helen Wilson, verteller Henk Gilhuis, Theaterkoor Houten, Stardance, Theatergroep Splinter in de Brouwerij van de Roskam. Tevens zal er in De Roskam met hulp van bezoekers aan een kunstwerk worden gewerkt. In de katholieke kerk treden enkele talenten van het HMC, Het Symfonisch Blazersensemble en kamerkoor Rondo op.

’s Avonds zijn er vanaf 21.00 uur spetterende optredens in De Roskam en De Engel. De bands Bender, De Raad van Toezicht, Leif de Leeuw en Jamirovibe staat garant voor een geweldig feest en we hopen dat jullie samen met ons komen vieren dat de Cultuurnacht 12,5 jaar bestaat! Graag tot de 27e!