woensdag, 10 oktober 2018 09:03

Encaustic Art Next Level & Krachtsieraad van zilver

Op verschillende manieren met je handen bezig zijn. Onze handen die zo in connectie staan met ons hart. Dat, gecombineerd met een intuïtieve wastekening, professioneel begeleid, geeft verwondering. Aan het einde van de dag neem je een mooie herinnering en nieuwe inzichten mee naar huis.

De afgelopen jaren zijn er steeds nieuwe Encaustic Art Coaches® bij gekomen. Door heel Nederland en België zijn ze te vinden. Ze brengen allemaal iets moois en geven Intuïtief coachen met Encaustic Art® iets extra's. 

We besloten onze kwaliteiten te bundelen en je een aantal maanden te verrassen met Encaustic Art Next Level dagen. Dat zijn dagen waarin we verdiepen via Encaustic Art en steeds een andere combinatie. In september was dat een co-creatie tussen coachen via Encaustic Art en paarden en op 23 oktober kun je een dag lang genieten van het maken van je unieke zilveren sieraad in combinatie met nieuwe inzichten via Encaustic Art

Miriam Hoogendoorn van Mirakel Design & Karina Stelloo van Centrum Close2Nature laten zich tijdens hun werk beide inspireren door mensen en de natuur.

Miriam is naast Goudsmid ook Encaustic Art Coach® en heeft haar opleiding gedaan bij Close2Nature. Tijdens die opleiding leer je om vooral stralend je eigen plek in te nemen met dat waar je blij van wordt. Je kwaliteiten te benutten in combinatie met intuïtief coachen met Encaustic Art. De wastekeningen geven snel nieuwe inzichten en door daar coachend mee te werken ontstaat er iets unieks. 

Karina Stelloo is oprichter van Centrum Close2Nature en faciliteert verschillende opleidingen waaronder Encaustic Art Coach® opleiding. 

Encaustic Art Coaches® zijn coaches die holistisch werken, hebben respect voor de Aarde en alles wat daarop leeft en nemen spiritualiteit vanzelfsprekend mee. 

Deze dag is een unieke kans. 

Twee toegewijde experts op 1 dag om jou te begeleiden bij het ontvangen van magische boodschappen uit de tekeningen en al dat moois in een uniek sieraad te verwerken. 

  • Een zelfgemaakte zilveren hanger, bedel of talisman 
  • Ondersteund door een prachtige verbindende visualisatie
  • Ondersteund door een prachtige verbindende visualisatie
  • Genietend van een vegetarische lunch
  • Iedere deelnemer krijgt een verdiepend gesprek van een tekening met Karina Stello

Praktisch

  • Datum: 23 oktober 2018
  • Tijd: 10 uur tot 16.30 uur
  • Adres:Kunsthuis Houten, De Slinger 2, 3995 DE in Houten
  • Jouw bijdrage is € 75,–  inclusief: inclusief 7 gram Art Clay Silver en zilveren verbindingsoog. T.w.v. € 26,50
  • Ook inclusief: Koffie/Thee met wat lekkers  en een vegetarische lunch.

Kortom, een volledig verzorgde dag vol met magische momenten.

Aanmelden kan hier.