zaterdag, 19 januari 2019 13:17

Theateravond met de kinderen

Zaterdagavond 26 januari kunnen Houtenaren met hun kinderen tussen 6 en 12 jaar een theater-uitgaangsavond beleven. Kim van Zeben speelt ‘Eendje’,  een “prachtig, komisch verhaal” (4* Scènes). Aanvang 19.30 uur.

We maken kennis met de sociaal onhandige journaliste Pia Putman en de eend Dobber. Pia wil Dobber interviewen in haar gloednieuwe radioprogramma ‘PIA OP PAD’. Want Dobber weet niet of hij wel een eend is. Is hij niet een mens? Komisch en muzikaal brengt Kim een ode aan de buitenstaander, de vreemde eend in de bijt. “Warme, meeslepende familievoorstelling” (4* Theaterparadijs). Bekijk de trailer en bestel tickets via www.aandeslinger.nl.

Februari Filmmaand: Golden Globe winnaars en Oscar-favorieten
Binnenkort start in Aan de Slinger de Februari Filmmaand. Jong en oud geniet van prijswinnende films, een FilmQuiz (2 februari), Peuterpretfilms, een animatieworkshop, IDFA documentaires en meer. Op vrijdag 1 februari draait ‘First Man’, over Neil Armstrong, de eerste man op de maan. Met o.a. Ryan Gosling en Golden Globe-genomineerde Claire Foy.
De winnaar van de Golden Globe voor beste niet-Engelstalige film ‘Roma’ draait op 5 februari. De film over de middenklasse in Mexico City is van Alfonso Cuarón, die werd uitgeroepen tot beste regisseur. Lady Gaga verzilverde haar nominatie voor het beste originele lied in 'A Star is Born'.
De film draait op 28 februari en 1 maart, en is een van de favorieten voor de Oscar-nominaties. Net als ’Beautiful Boy’, over een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader (Steve Carell) en zijn zoon (Timothée Chalamet) van de Belgische regisseur Felix van Groeningen. Te zien op 7 en 8 februari.
Bestel snel tickets op www.aandeslinger.nl!

Verder in Aan de Slinger
Op vrijdag 25 januari is het ingetogen familiedrama ‘Wildlife’ te zien met Carey Mulligan (The Great Gatsby) en Jake Gyllenhaal (Brokeback Mountain). Of ontdek diezelfde avond de one-man theatershow van Youtuber Kaj Gorgels ‘Effe relativeren’ (try-out).
Op maandagmiddag 28 januari draait de documentaire ‘Jij bent mijn vriend’, van de makers van ‘De kinderen van juf Kiet’.
De western ‘The Sisters brothers’ draait op 29 januari. Donderdag 31 januari draait ‘First man’ en is in de Theaterzaal het intense toneelstuk ‘Emma wil leven’ te zien. Daniël Arends, Matroesjka en The Simon & Garfunkel Story zijn uitverkocht.
Zie www.aandeslinger.nl.