zondag, 10 februari 2019 15:59

“Hallo, is daar iemand?” lezing over speuren naar leven in het heelal

Op dinsdagavond 19 maart organiseert Cursus&co een bijzondere lezing voor ieder van ons die wel eens op een donkere, heldere nacht naar de hemel heeft gekeken en zich afvroeg: “Zouden wij echt de enige wezens zijn, of zouden er nog ergens in het heelal wezens zijn die nu naar ons kijken?”

Het antwoord op deze vraag krijgt u van Prof.Dr. Henny J.G.L.M. Lamers van het Sterrenkundig Instituut van de Universiteit van Amsterdam. Als geen ander kan de heer Lamers op zeer begrijpelijke wijze uitleggen hoe ons Melkwegstelsel in elkaar steekt. U krijgt de prachtigste beelden te zien en zult zich misschien wel even astronaut voelen.
Deze ‘Cursus&co special’ vindt plaats op dinsdag 19 maart, van 19.30 tot 21.15 uur in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36, Houten. Inschrijven kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Langskomen kan ook: Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.