maandag, 11 februari 2019 19:27

Kersen&Dadels – een culturele ontmoeting

Op 4 maart organiseren Aan de Slinger, Arabisch Nederlands Cultuurhuis Houten en ‘van Houten&co’ van 16.30 tot 21.45 uur in Aan de Slinger een bijeenkomst over werk en participatie: Kersen&Dadels. Een bijeenkomst voor statushouders, werkgevers en Houtenaren!

Het wordt een culturele, informatieve bijeenkomst waarbij het delen van ervaringen, ontmoeting en kennis maken centraal staan.  We blikken terug op wat er in de afgelopen jaren is gebeurd en besteden tijd aan hoe de situatie nu is, wat ‘werkt’ en wat er voor de toekomst nodig is.

Dagvoorzitter Petra Boom neemt ons mee in het programma. Luister naar de persoonlijke verhalen van statushouders uit Houten, neem deel aan het panelgesprek met werkgevers, geniet van een heerlijk buffetdiner en muziekoptredens.

We hopen dat jij er ook bij bent om samen met ons deze mooie bijeenkomst mee te maken. Een bijeenkomst voor iedereen die interesse heeft in andere culturen en achtergronden en die houden van ontmoeting. Het is een avond om samen te vieren wat goed gaat en wat nog nodig is voor de participatie van statushouders.

Aanmelden en meer informatie via https://www.aandeslinger.nl/programma/event/kersendadels