vrijdag, 08 maart 2019 16:17

Schilderen met acrylverf

Heb je altijd al willen schilderen, maar is het er nog nooit van gekomen? Maak dan kennis met de cursus “Schilderen met acrylverf” van ‘van Houten&co’.

De cursus duurt 8 weken, start op dinsdag 2 april en vindt plaats  Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36, 3991 MX Houten. De docente is Marjolein Lancé. De cursusavond duurt van 20.00 tot 22.00 uur.

Acrylverf is een verfsoort waarmee je op veel verschillende ondergronden kunt schilderen. De verf is op waterbasis. Daardoor is het verdunnen van de verf en het schoonmaken van het materiaal erg makkelijk. Eenmaal opgedroogd is acrylverf een stevige verf die haar glans behoudt. Acrylverf is verkrijgbaar in veel kleuren en biedt veel mogelijkheden. We gaan met verschillende onderwerpen aan de gang om de vele mogelijkheden van acrylverf te ontdekken.

Ervaring met schilderen mag, maar is niet nodig. In de cursus werken we  op papier en  op doek. Daarnaast  proberen we de verschillende manieren van het opbrengen van de verf uit. Hierbij kun je jouw eigen voorkeur ontdekken, maar ook experimenteren met onder andere de verf en de , de ondergrond. 

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Kijk dan op www.vanhoutenenco.nl of neem contact op met Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30 tot12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Langskomen kan ook: Huis van Houten, Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.

Meer in deze categorie: « Mindfulness training Sokken breien »