donderdag, 14 maart 2019 10:44

Kom spelen in het groen: voor gezinnen met jonge kinderen

Veel ouders zijn zich bewust van het belang van de natuur in de opvoeding van hun kind. Buiten in de natuur spelen is gezond en nodigt uit tot bewegen.

Hierdoor ontwikkelt het kind zijn motoriek en zelfvertrouwen. Maar wat kun je als ouders doen om dit te bereiken?

Groene maatjes heeft samen met Fluit & Kruid de workshop ‘Spelen  in het groen’ ontwikkeld. Deze workshop is bedoeld voor gezinnen. Ouders maken tijdens de workshop kennis met leuke activiteiten die ze buiten met hun kinderen kunnen ondernemen. Hoewel de activiteiten vooral gericht zijn op kinderen van 4–7 jaar, zijn ook jongere en oudere kinderen van harte welkom.  Samen met het hele gezin naar buiten, lekker bewegen en iets over de natuur leren. Hoe leuk is dat!                    

Tijdens de workshop komen verschillende spellen en natuuractiviteiten aan bod om samen met je kind in de natuur te doen. Alle zintuigen worden hierbij gebruikt. De workshop vindt plaats in het buitengebied van Houten.

De workshop wordt vier keer per jaar georganiseerd. Eén keer per seizoen. De eerste workshop is op vrijdag 22 maart, van 15.00 tot 17.00u. Het thema is Wakker Worden!

Datum: vrijdag 22 maart 2019
Tijd: 15.00-17.00 uur
Locatie: NME, Keerkamp 13, 3992 SE Houten
Kosten: gratis
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer informatie: www.groenemaatjes.nl