donderdag, 28 maart 2019 09:20

Derde vertelcafe Houten

DERDE VERTELCAFE HOUTEN !  

Na een extra editie tijdens de Cultuurnacht  is het tijd voor de derde Vertelcafé-avond van dit seizoen op 17 april a.s.  Met nieuwe verhalen en vertellers! 

De kleine zaal van theater Aan de Slinger is in korte tijd een plek geworden, waar

verhalenvertellers en luisteraars bij elkaar komen om te genieten van de oeroude vertelkunst, die juist in het digitale tijdperk weer volop in de belangstelling staat.Tussen de verhalen treedt altijd een dichter op en zijn er muzikale intermezzo’s.

Het belooft weer een bijzondere avond te worden met oude volksverhalen, die een schat aan wijsheid bevatten en met waargebeurde, uit het leven gegrepen verhalen vol spanning en humor. De vertellers zijn Frida Domacassé, Gieske Falger, Jetta van Genuchten, Harry Kuiper en Henk Gilhuis. Daarnaast zal de  Houtense dichter Marianne Haitsma uit eigen werk voordragen. De muzikale noot wordt deze avond verzorgd door het trio “Alles voor de Buurvrouw”,  a-capella koor uit Houten/Woudenberg.

Het Vertelcafé vindt plaats op woensdag 17 april van 20.00 – ca 22.15 uur in de filmzaal van Theater Aan de Slinger, De Slinger 40, Houten.

Vindt u het leuk om zelf een boeiend verhaal op het podium te komen vertellen?

Of wilt u meer informatie over het Vertelcafé Houten? Neem dan contact op met Saskia Bangma en Henk Gilhuis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Volg ons ook via Facebook @vertelcafeHouten

De entree voor het Vertelcafé is gratis, een vrijwillige bijdrage achteraf wordt op prijs gesteld. Het Vertelcafé wordt georganiseerd in samenwerking met Cultuur aan de Slinger. Aan de Slinger organiseert reeds enkele jaren Cultuurcafé’s. Doel is de kennis te vergroten van mensen uit het culturele veld van Houten ten aanzien van onderwerpen als communicatie, media, creativiteit, publieksbenadering en organisatie.