donderdag, 02 mei 2019 17:42

Koffieplus voor Senioren: beweeg mee met ZUMBA!

Donderdag 9 mei staat in het teken van energie en beweging met ZUMBA! Op gezellige muziek, onder begeleiding van een ervaren docente, leert u de basisbeginselen van deze dansvorm. Deze speciale variant voor senioren is minder intensief en op aangepast niveau.

Een echte uitdaging, voor vrouw én man! Bent u erbij, aanstaande donderdag 9 mei van 10 – 12 uur in Theater Aan de Slinger.

Zumba is een Latijns-Amerikaanse dansvorm vol beweging en energie op gezellige muziek. Er wordt gebruik gemaakt van de ritmes van bijvoorbeeld de salsa en de tango, in combinatie met opzwepende hedendaagse muziek. De basispassen zijn zo eenvoudig dat het helemaal niet moeilijk is om aan te leren. De oefeningen kunnen op elk niveau aangepast worden, enige belangrijke voorwaarden zijn dat je van dansen en plezier maken houdt en een beetje wil werken aan je conditie.

Het niet erg is als u geen beweegervaring heeft, ZUMBA kan zowel staand als zittend uitgevoerd worden. Het allerbelangrijkste is dat u plezier heeft in bewegen!

De Koffieplus voor Senioren is voor iedereen in de leeftijd 50+, doorgaans zien we veel ouderen vanaf 60 jaar. Heeft u geen zin om mee te doen met de activiteit, maar heeft u wel behoefte aan gezelligheid, een kopje koffie of een luisterend oor? Ook dan bent u van harte welkom!

We zien u graag aanstaande donderdag 9 mei van 10.00 – 12.00 uur in Theater aan de Slinger!
Adres: De Slinger 40, Houten.

Problemen met vervoer? Neem contact op met Vervoer Houten, telefoon 06 -53 88 30 90.

Andere vragen of wilt u meer weten? Mail of bel mij even, ik help u graag!
Jolijn Hoek-van de Giessen, 06-23 62 04 80, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..