dinsdag, 28 mei 2019 20:08

Workshops: spelen met verf en schilderen als een aboriginal

Op vrijdag 28 juni geeft The Workshop een workshops spelen met verf en op woensdag 10 juli is er een workshop workshop schilderen als een aboriginal.

Spelen met verf: “Acrylic pour painting” houdt in dat je op een nat doek kleur laat uitvloeien. We doen het je voor en dan ga je zelf aan de slag. Iedereen kan het! Het ene resultaat vraagt om het volgende experiment, dus je krijgt drie (20 x 20 cm) canvasdoekjes p.p. om te bewerken. Meer doeken, ook in ander formaat, zijn eventueel ter plekke aan te schaffen. Het enige dat je zelf meeneemt is een schort of andere beschermende kleding.

Vrijdag 28 juni van 14 tot 16 uur. Kosten: € 34,50 all in
Meer informatie en boekingen: https://www.the-work-shop.nl/workshops/acryl/

Op woensdag 10 juli geeft The Workshop van 14.00 tot 16.30 uur een workshop schilderen als een aboriginal. Aboriginals gebruikten eeuwenlang hun beeldtaal om verhalen te vertellen. Het is de oudste kunsttraditie ter wereld. Aly Grelling leert je hun schilderingen, die vol symboliek zitten, te “lezen” aan de hand van originele voorbeelden. Na een kort Aboriginal verhaal, dat zij ter inspiratie aan je vertelt, ga je met de techniek zelf aan de slag. De schildertechniek van stippen is simpel en geeft snel verrassende resultaten. Iedereen kan het! We schilderen op doek.
Via het inschrijfformulier kun je ook voor twee personen tegelijk boeken, als je met je kind, man of vriendin samen wilt komen. Er geldt een vroegboekkorting tot 10 juni!
Kosten € 39,50/€ 45 all-in. Meer informatie: https://www.the-work-shop.nl/workshops/aboriginal/ 

Waar: The Work-Shop, Spoorhaag 101 in Houten