vrijdag, 11 oktober 2019 08:12

Wilgen knotten

Op zaterdag 19 oktober 2019 begint het knotseizoen 2019 – 2020 voor de knotgroep Houten. We gaan wilgen knotten rond de boerderij van de familie de Kruijf aan de Lekdijk 14 in Schalkwijk (vlakbij de weg naar de veerpont Culemborg).

Er staat een groot aantal wilgen verspreid over het terrein. Het dikke hout wordt ter plekke in vervoerbare stukken gezaagd; iedere vrijwilliger mag hout meenemen. De overblijvende takken worden in een ril gestapeld. Het terrein is goed begaanbaar. Een aantal wilgen staat aan de rand van sloten met water, vandaar dat stevige laarzen worden aangeraden.
Voor meer informatie: coördinator knotgroep Houten, Jaap ten Boer, 06-10.715.867, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Route: de locatie is per fiets en auto als volgt te bereiken: Houten richting Schalkwijk, doorrijden richting veerpont Culemborg, bij afslag vanaf de Lekdijk naar de veerpont nog ca. 100 m over de Lekdijk doorrijden; de locatie wordt met borden aangegeven. Parkeren (fietsen en auto's) op het erf van Lekdijk nr. 14 of op de dijk (NIET bij de buren). Zie de P-borden.