dinsdag, 14 januari 2020 10:28

Wol spinnen

Bij ‘van Houten&co’ kunt u de oude ambacht van het wol spinnen leren. Deze workshop bestaat uit drie lessen bij de docent aan huis en start op 29 januari van 19.30 tot 21.30 uur.

Spinnen is een heel oud ambacht. Als u de techniek eenmaal beheerst is het een leuke en erg rustgevende bezigheid. U hoeft niet te tellen, u kunt er een gesprek bij voeren, muziek bij luisteren en zelfs een film bij kijken. Ook een leuke activiteit om samen met vriendinnen of (klein)kinderen te doen. In 3 lessen kunt u de basisprincipes van het spinnen onder de knie krijgen. De docent heeft 6 spinnewielen die gebruikt kunnen worden om te oefenen.

De eerste les zal voornamelijk bestaan uit ‘het leren trappen’. De volgende 2 lessen zullen bestaan uit het verbeteren van de techniek. Zodra u de techniek beheerst kunt u starten met het ontwikkelen van een eigen stijl.

Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of kijk op www.vanhoutenenco.nl/activiteiten.